هشدار بهداشتی در مورد ذبح دام
رییس اداره مدیریت بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان در خصوص ذبح غیر بهداشتی دام هشدار داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛ هشدار مدیریت بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی هنگام ذبح دام بدین شرح است؛
از خرید دام کنار جاده ها و معابر خودداری شود.
ذبح دام در کشتارگاهها انجام شود.
به هیچ عنوان دام در منازل و معابر عمومی ذبح نشود.
تعداد موارد فوتی ناشی از بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) در طی 20 سال گذشته، 190 نفر یا به عبارتی 13.5 درصد بوده است.
از ابتدای سال 98 تاکنون، تعداد 84 مورد مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده که از این تعداد 5 نفر فوت کرده اند.
تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده و در هر نقطه ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد.
گوشت دام ذبح شده باید به مدت حداقل ۲۴ساعت در دمای 4 درجه سانتی گراد قرار داده شود تا چنانچه ویروسی در گوشت وجود دارد، از بین رود
جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد، مصرف شود.
نظر دهید